Nejprodávanější Kniha v roce 2012
beletrie

Mnich, který prodal své Ferrari - 11%
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.
beletrie

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
230 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.
beletrie

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
478 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
beletrie

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Maus - 6%
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
beletrie

Maus

424 Kč
399 Kč
Líný rodič - 11%
(2x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
beletrie

Líný rodič

241 Kč
214 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 4. - Sbohem, a dík za ryby - 11%
Čtvrtá část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
beletrie

Stopařův průvodce Galaxií 4. - Sbohem, a dík za ryby

268 Kč
238 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
beletrie

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Mondschein - 6%
(4x)
Román Mondschein je znepokojivou vizí světa po blíže neurčené katastrofě
beletrie

Mondschein

242 Kč
228 Kč
Udělej si ráj - 11%
(3x)
Nová kniha autora bestselleru Gottland, který byl přeložen do deseti světových jazyků a získal řadu ocenění. Zatímco Gottland vyprávěl o naší historii v uplynulých sto letech, Udělej si ráj je knihou o současném Česku.
beletrie

Udělej si ráj

268 Kč
238 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
beletrie

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>