Nejprodávanější Kniha v roce 2012

Šňupec
(7x)
Další díl z fantasy řady Úžasná Zeměplocha od Terryho Pratchetta.

Šňupec

288 Kč
Suttree
(8x)
McCarthyho opus magnum, v němž s nebývalým smyslem pro humor popisuje život vyděděnce Suttreeho a dalších podivných individuí z knoxvilleského podsvětí v 50. letech dvacátého století.
Ukázky

Suttree

338 Kč
Odysseus
(9x)
Joyceova Odyssea se však vyplatí znovu číst nejen kvůli nově revidovanému překladu a novému doslovu - román totiž ani po devadesáti letech od prvního vydání neztratil nic ze své síly.

Odysseus

670 Kč
Na Věrnosti
(6x)
I ve svém třetím románu irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. Nečekaná událost vrhá Franka Mackey do uliček dětství a dospívání, v jejichž spleti hledá stopy, aby rozluštil případ, který ovlivnil jeho celý dosavadní život.

Na Věrnosti

338 Kč
Léčebný kód
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.

Léčebný kód

289 Kč
Spolčení hlupců
(10x)
Humoristické veledílo Johna Kennedyho Toola Spolčení hlupců si svůj název i štiplavý humor vypůjčuje u Jonathana Swifta a obohacuje jej o surrealistický rozměr americké grotesky a výraznou neworleanskou příchuť.
Ukázky

Spolčení hlupců

358 Kč
Nové povídky
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.

Nové povídky

224 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Gödel, Escher, Bach
(9x)
Hlavním cílem této mimořádné knihy na pomezí metamatematiky, informatiky, filozofie a kognitivní psychologie je zkoumání, co jsou a odkud se berou základní atributy člověka - vědomí a inteligence.
Ukázky

Gödel, Escher, Bach

848 Kč
Dům hedvábí
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>