Nejprodávanější Kniha v roce 2012

Nový svět
(20x)
Výjimečný grafický román beze slov zachycuje příběh každého přistěhovalce, uprchlíka či vysídlence a zároveň je poctou všem, kdo takovou cestu podnikli. Jedna z těch vzácných knih, které oslovují čtenáře od 10 do 100 let.
Ukázky

Nový svět

421 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
Ještě jsme ve válce
(11x)
13 komiksových příběhů představuje netradiční formou osudy lidí, kteří v boji s totalitní moci morálně zvítězili nebo podlehli své slabosti. Kniha získala cenu Muriel pro nejlepší český komiks roku 2012.

Ještě jsme ve válce

508 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Návrat Krále Šumavy
(11x)
Životopisný román o nepolapitelném převaděči, který se stal předobrazem Krále Šumavy, vychází z jeho vlastních vzpomínek, svědectví pamětníků i archivních dokumentů.

Návrat Krále Šumavy

378 Kč
Doba jedová 2
(7x)
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné.

Doba jedová 2

254 Kč
O smrti a znovuzrození
(14x)
Kniha přináší pohled tibetského buddhismu Diamantové cesty na proces umírání a vysvětluje, co se děje po smrti, kdy mysl zpracovává všechny prožité dojmy, na základě kterých se opět rodí do lidské nebo jiné formy existence.

O smrti a znovuzrození

281 Kč
Čechy, země zaslíbená
(8x)
Hrdinka nového románu Petry Hůlové přijíždí do Čech, aby si vydělala. Příběh Ukrajinky Olgy je výpovědí o nelehkém životě v cizí zemi.
Ukázky

Čechy, země zaslíbená

223 Kč
Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.

Lichožrouti

331 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>