Nejprodávanější e-knihy v roce 2013
umění

Pedagogický náčrtník - 20%
Učebnice Bauhausu.
umění
Ukázky

Pedagogický náčrtník

109 Kč
87 Kč
Zahrada - 20%
Existuje nějaký přístup k hodnotové struktuře zahrad, který by byl přiměřený jejich obecně přisuzovanému významu, avšak který by je nepodřazoval pod instituce uměleckého světa?
umění
Ukázky

Zahrada

169 Kč
135 Kč
Základy realistické kresby - 20%
Tato kniha vás provede neobyčejným dobrodružstvím.
umění
Ukázky

Základy realistické kresby

297 Kč
238 Kč
Hlášky herců První republiky - 20%
Spisovatelka předkládá čtenářům více jak 500 známých i méně známých hlášek, které se nám okamžitě vybaví, když zaslechneme i jen náznaky dialogů z prvorepublikových filmů.
umění
Ukázky

Hlášky herců První republiky

139 Kč
111 Kč
O duchovnosti v umění - 20%
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
umění
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
111 Kč
Hana Vítová - 20%

Krásná, jemná a melancholická tvář Hany Vítové nás provází desítky let a jen tak z našich pamětí nevymizí . Vždy patřila mezi přední protagonistky slavné éry české divadelní a filmové scény.

umění
Ukázky

Hana Vítová

139 Kč
111 Kč
Fyzické básnictví
Petr Váša shrnul své manifestační a teoretické eseje, v nichž na podkladě filozofických i antropologických textů hledá smysl a funkce fyzického básnictví v rámci literatury i divadla.
umění
Ukázky

Fyzické básnictví

99 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
umění
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Drátované nápady - 20%
(1x)
Publikace nabízí nové motivy, které díky podrobným fotografiím a přehledným návodům zvládnou všichni, kteří ovládají alespoň základy drátenictví; na své si přijdou i pokročilí dráteníci, kterým nabídne moderní pojetí řemesla .
umění
Ukázky

Drátované nápady

152 Kč
122 Kč
Podkovářství - 20%
Podkovářství je samostatné řemeslo. Přesto zůstalo dodnes spjato s kovářstvím, ale stejně tak k němu neoddělitelně patří znalosti z veterinárního lékařství.
umění
Ukázky

Podkovářství

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>