Nejprodávanější tituly v roce 2013

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody
(7x)
Třetí díl erotického románu, který se stal světovým bestsellerem. Anastasia a Christian mají vše - lásku, vášeň i bohatství. Ale Anastasia tuší, že udržení lásky před ně bude klást výzvy, které si zatím neumí nebo nechce představit.

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody

404 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Opráski sčeskí historje
(21x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
Ukázky

Opráski sčeskí historje

179 Kč
Sněhulák
(24x)
7. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Sněhulák

449 Kč
Číňan
(11x)

Číňan je strhující politický thriller a zároveň důmyslně propracovaná detektivka. Henning Mankell jako jeden z nejčtenějších švédských spisovatelů současnosti bývá srovnáván se svým krajanem Stiegem Larssonem.

Číňan

314 Kč
Spasitel
(9x)
6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Spasitel

494 Kč
Rukopis nalezený v Akkonu
(7x)
Nejnovější kniha brazilského spisovatele Paula Coelha je dalším dílem, v němž se fikce prodchnutá univerzálními hodnotami prolíná se skutečnými historickými událostmi.
Ukázky

Rukopis nalezený v Akkonu

178 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
Léčebný kód
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.

Léčebný kód

289 Kč
Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.

Lichožrouti

331 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>