Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2013

Oněgin byl Rusák - 20%
(5x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
Ukázky

Oněgin byl Rusák

139 Kč
111 Kč
Zámek
(4x)
Vladimír Dlouhý jako zeměměřič K. ve slavném románu F. Kafky.Dále učinkují Jiří Lábus, Vilma Cibulková, Simona Stašová,Taťjana Medvecká,Václav Vydra, Pavel Landovský, Jan Hartl, Tomáš a další... Rozhlasová nahrávka z roku 2006.
Ukázky

Zámek

84 Kč
Staré pověsti české - 20%
(1x)
Vzpomínka na herecké mistrovství Rudolfa Hrušínského! Staré pověsti české v neopakovatelném podání jednoho z nejvýznamnějších českých herců všech dob. Výjimečná archivní nahrávka je velkým posluchačským zážitkem!
Ukázky

Staré pověsti české

199 Kč
159 Kč
Elce pelce kotrmelce - 20%
(1x)
Petr Eben zhudebnil padesát tři písniček s veselými, jednoduchými texty Václava Fischera. Písničky pak propojil vyprávěním pohádky Marek Eben. Soubor hravé hudby, zpěvu a vyprávění je určen nejen k poslechu.
Ukázky

Elce pelce kotrmelce

99 Kč
79 Kč
Robinson Crusoe
(2x)
Nejúspěšnější bylo a dosud je převyprávění pro děti z pera Josefa V. Plevy (poprvé bylo vydáno v roce 1956). Z této verze vyšla také rozhlasová úprava z roku 2009, do které se nyní můžete zaposlouchat.
Ukázky

Robinson Crusoe

127 Kč
Norské dřevo - 20%
(12x)
V adaptaci jednoho z nejpopulárnějších Murakamiho děl se představuje držitel ceny Thálie Filip Čapka společně s herečkami Klárou Issovou (Naoko) a Janou Strykovou (Midori).
Ukázky

Norské dřevo

299 Kč
239 Kč
Když jde malý bobr spát - 20%
(3x)
Hudební skladatel a zároveň instrumentalista a zpěvák Petr Skoumal nashromáždil za svůj život už velkou řadu písniček, určených dětským posluchačům.
Ukázky

Když jde malý bobr spát

99 Kč
79 Kč
15 případů Sherlocka Holmese - 6%
15 případů Sherlocka Holmese. V titulní roli vystupuje Svatopluk Beneš. V roli dr. Watsona uslyšíte Miloše Kopeckého, Jaromíra Spala, Jiřího Císlera a Jiřího Adamíru. Dále hrají: Fr. Filipovský, Vl. Ráž, J. Abrhám další...
Ukázky

15 případů Sherlocka Holmese

195 Kč
183 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 20%
(8x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

299 Kč
239 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(19x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
Ukázky

Stopařův průvodce galaxií

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 407 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 41 > >>