Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2013

Táto, povídej
Kompletní záznam legendárních rozhovorů s dosud nezveřejněnými pasážemi.
Ukázky

Táto, povídej

459 Kč
Deoduši
Zcela neznámé i méně známé bajky a pohádky Jana Wericha pro dospělé.
Ukázky

Deoduši

139 Kč
Kytice II.
(3x)
Ve slavné básnické sbírce K. J. Erbena je 13 balad. Vy už znáte album Kytice 1, kde bylo sedm básní, Kytice 2 obsahuje dalších šest. Je mezi nimi ta nejslavnější - Vodník.
Ukázky

Kytice II.

69 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
Ukázky

Muž, který sázel stromy

119 Kč
Apagé Satanas

Annu, přítelkyni Ludmily z V artemberka, trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklopená skálami a démon, který se necudně zmocňuje jejího těla.

Ukázky

Apagé Satanas

229 Kč
Svědkyně ohně
(7x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
Ukázky

Svědkyně ohně

299 Kč
Druhá světová válka
Přehlednné zpracování všech důležitých událostí 2. světové války ve zvuku i obraze. Přináší řadu méně známých dokumentů a ty, o nichž jste zatím jen četli, nabízí k poslechu v originálu.
Ukázky

Druhá světová válka

127 Kč
Darda
(2x)
Životní role Barbory Hrzánové ve volném pokračování bestsellerů Hrdý Budžes a Oněgin byl Rusák.
Ukázky

Darda

339 Kč
Ukolébavky pro nejmenší
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
Dobrodružství Toma Sawyera
(2x)
Jedna z nejznámějších knih pro děti amerického spisovatele Marka Twaina vychází v dramatizované podobě v edici Za dobrodružstvím. V příbězích dvou chlapců Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je spousta napětí, nebezpečí a tajemství, ale také humoru.
Ukázky

Dobrodružství Toma Sawyera

99 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 407 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 41 > >>