Nejprodávanější Kniha - leden 2014

Moc slova
(1x)
Studie se pokouší nastínit koncepci slova a řeči ve struktuře prozaických textů Věry Linhartové.

Moc slova

206 Kč
Monasterium
(1x)
Královna francouzské detektivky stvořila poutavý román, při jehož četbě mrazí.

Monasterium

296 Kč
Morálka lidské mysli
(1x)
Proč jsou v lidském jednání a rozhodování takové rozdíly? Jakou roli hraje v našem uvažování a rozhodování morálka?

Morálka lidské mysli

438 Kč
Moric má tah na branku
Morice opustilo fotbalové štěstí, musel se s matkou přestěhovat do jiného města, daleko od jeho bývalého klubu a od přátel.

Moric má tah na branku

214 Kč
Mosad: operace Eichmann
Mosad: operace Eichmann je neobvykle napínavé vylíčení jedné z nejodvážnějších operací izraelské tajné služby – únosu Adolfa Eichmanna, bývalého vysokého funkcionáře nacistické říše, osobně zodpovědného za vyvraždění šesti milionů Židů.

Mosad: operace Eichmann

107 Kč
Muž, který miloval Yngveho
Píše se začátek roku 1990, v Evropě se hroutí komunistický režim a probíhají zásadní změny. V jihonorském Stavangeru chodí do druhého ročníku gymnázia mladý rebel Jarle Klepp.

Muž, který miloval Yngveho

179 Kč
Mýtus evoluce
(2x)
Rok 2000 byl svědkem pozoruhodné skutečnosti. Poprvé v lidských dějinách vstoupil člověk do nového století znaje svůj vlastní genom, se všemi souvislostmi tohoto revolučního úspěchu.

Mýtus evoluce

171 Kč
Na počátku byl oheň - 78%
Tématická knižní publikace vychází z chronologického vyprávění o vzniku Ateliéru Hořánek a bratr, který se zabývá výrobou krbů. . Kniha je proložena řadou žánrově odpovídajících citátů, básní a úryvků z děl světové i české literatury.

Na počátku byl oheň

118 Kč
26 Kč
Na slunečné straně
Pražský hrad a jeho hlavní část - Městský trakt - byl v letech 1800-1918 jedním ze sídel rakouských císařů a českých králů. Autorský kolektiv sleduje také v krátkých exkursech představuje i denní život této císařsko-královské rezidence.
Ukázky

Na slunečné straně

1 619 Kč
Na vlnách BBC a Svobodné Evropy
Paměti Zuzany Fried-Preissové jsou zajímavé a přínosné hned z několika důvodů. Především jako dlouholetá pracovnice zahraničního vysílání renomované společnosti BBC a později i Rádia Svobodná Evropa seznamuje čtenáře s organizací práce v BBC.

Na vlnách BBC a Svobodné Evropy

267 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100