Nejprodávanější Kniha - leden 2014

Madeleine
(3x)
Autorka se coby americká ministryně zahraničí během dvou prezidentských období Billa Clintona podílela na zásadních politických rozhodnutích své doby a účastnila se nejednoho dějinného dramatu.
Ukázky

Madeleine

448 Kč
Mafiánovi
Ve smyšleném městečku ve francouzské Normandii se usazuje rodina Američanů. Na pravou identitu rodiny poukazuje jméno, které dali z nostalgie svému psovi: Malavita, jinými slovy Cosa nostra anebo prostě mafie.
Ukázky

Mafiánovi

168 Kč
Magorův noční zpěv
Sbírka z pozůstalosti duchovního vůdce českého undergroundu, bývalého manažera Plastic People, básníka a kulturního teoretika. K vydání připravil, ediční poznámku a medailon autora napsal Martin Machovec.

Magorův noční zpěv

224 Kč
Maják a sirény
(1x)
Sbírka Maják a sirény je mladá, melancholická, moderní a snová. Autor dává čtenáři prostřednictvím svých básní neohroženě nahlédnout do jeho vlastních pocitů a představ, předkládá mu své srdce téměř doslovně.

Maják a sirény

123 Kč
Malá Baletka - Ela a maškarní ples

Ela se nemůže dočkat vystoupení, na kterém má tančit Modrého ptáka. Premiéra se kvapem blíží, jenomže malá baletka si vymkne kotník a podle lékařů se jí noha nestihne do té doby uzdravit.

Ukázky

Malá Baletka - Ela a maškarní ples

170 Kč
Malíři ze šachty
Hra Malíři ze šachty (The Pitmen Painters, 2007) vychází ze skutečného příběhu takzvané Ashingtonské skupiny – společenství převážně horníků, kteří se sešli roku 1934 ve večerním kurzu dějin výtvarného umění.

Malíři ze šachty

179 Kč
Malované drobné portréty
Že oficiální katalog může být nesmírně přínosný, zajímavý a podnětný, dokazuje autor knihy Malované drobné portréty.

Malované drobné portréty

503 Kč
Malý princ v nás
(1x)
Mathias Jung se v kratičkých kapitolách své knihy zamýšlí nad dramatickou dobou vzniku Saint-Exupéryho knihy a uvažuje o strachu či úzkosti, bez nichž není lidského růstu.

Malý princ v nás

194 Kč
Mami, slituj se
Šestnáctiletá Amani žije v malém italském městečku a je poprvé zamilovaná. Vše se změní, když musí s matkou odletět do Sýrie.

Mami, slituj se

179 Kč
Mámo, táto, nezabíjejte mě!
V dnešní době, kdy dochází k nebývalému rozvoji zájmu o lidské zdraví a potravinářské firmy se snaží vyrábět stále atraktivnější potraviny ve smyslu obsahu různých živin rádoby ovlivňující naše zdraví...

Mámo, táto, nezabíjejte mě!

215 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>