Nejprodávanější knihy - leden 2014
poezie

Spisy VI  - Básně
(1x)
6. svazek Borgesových Spisů obsahuje první české překlady Borgesovy poezie do češtiny, zejména autorovu nejoblíbenější sbírku Tvůrce.
poezie

Spisy VI - Básně

223 Kč
Republiku a varlata
Autor hledá prostřednictvím prozaického útvaru na pomezí autoanalýzy, osobní zpovědi, básně a odborného textu historickou logiku psychosociálního, společenského a politického vývoje světa od začátku 20. století až po rok 1977.
poezie

Republiku a varlata

313 Kč
Básně III

Třetí svazek uzavře soubor, jímž Česká knižnice představí podstatné básnické knihy Vítězslava Nezvala, který se dosud nedočkal kritického vydání.

poezie

Básně III

314 Kč
Nevinní
(1x)
Čtvrtá sbírka poezie autora oceněného za poslední sbírku SPIŽÍRNA (Dauphin, 2009) Cenou Bohumila Polana.
poezie

Nevinní

134 Kč
Tesilová verbež
Svazek Tesilová verbež (básně a písně z let 1972-2003) obsahuje veškerou známou literární tvorbu Miroslava "Skaláka" Skalického z uvedeného období.
poezie

Tesilová verbež

260 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

269 Kč
Básně 3
Třetí básnická kniha Jonáše Hájka, který patří k nejvýraznějším básníkům současné mladé generace, neohromuje mladistvým sebevědomím ani na odiv vystavovanou suverenitou.
poezie

Básně 3

134 Kč
Cantos II.
(2x)
Cantos jsou Poundovou životní básnickou skladbou: jejich druhý svazek obsahuje oddíly „Jefferson: Nuevo Mundo“ (XXXI–XLI) a „Siena: Leopoldovy reformy“ (XLII–LI).
poezie

Cantos II.

327 Kč
Cantos III
(1x)
Zdrojem k Čínským Cantos byly Poundovi francouzské dějiny Číny Histoire générale de la Chine ou Annales de cet Empire (Paříž, 1777–1785, ve 13 svazcích).
poezie

Cantos III

327 Kč
Kašpárek v rohlíku
(8x)
Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. Součástí je souhrnné vydání všech kašpárkových hudebních textů včetně těch dosud neveřejných.
poezie
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

423 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 112 položek
1 2 3 .. 12 > >>