Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2014

Sibiřská výchova
(8x)
Fascinující portrét podněsterské komunity Urků, jež byla ve třicátých letech minulého století násilně přesídlena do oblasti dnešního Moldavska, svými kořeny však dodnes tkví v sibiřském prostředí a tamním způsobu života. Autobiografický příběh.

Sibiřská výchova

314 Kč
Librarian of Auschwitz
(4x)
The Librarian of Auschwitz is ideal for readers of The Tattooist of Auschwitz and The Choice, this graphic novel is the story of the smallest library in the world - and the most dangerous.

Librarian of Auschwitz

476 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky

Švábi

449 Kč
Čtení o Václavu Havlovi
Čtení o Václavu Havlovi nemá suplovat potřebnou monografii o Havlově literárním díle, chce však oživit diskusi o autorově umělecké a kritické tvorbě, stejně jako o přístupech, které k ní otevírají cestu.

Čtení o Václavu Havlovi

170 Kč
Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody
(7x)
Třetí díl erotického románu, který se stal světovým bestsellerem. Anastasia a Christian mají vše - lásku, vášeň i bohatství. Ale Anastasia tuší, že udržení lásky před ně bude klást výzvy, které si zatím neumí nebo nechce představit.

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody

404 Kč
Naháč
(4x)
Sedaris nahlíží pod povrch běžného života a vidí, jak to tam bublá absurditou, a nezastaví se ani před rouhačskými představami, na jaké se tzv. spořádaní občané neodváží byť jen pomyslet.
Ukázky

Naháč

298 Kč
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte
(2x)
Nestor české dětské psychologie, renomovaný autor a uznávaný odborník zve rodiče na výpravu do jednoho období lidského života – do doby od narození až do předškolního věku.

Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte

241 Kč
Siddhártha
(8x)
V povídce Siddhárta vypráví Hermann Hesse příběh bráhmanského syna Siddhárthy, který hledá pravdu a smysl života.

Siddhártha

178 Kč
Spasitel
(9x)
6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Spasitel

494 Kč
52 změn
Během dvaapadesáti týdnů vás tato kniha provede jednoduchými metodami, díky nimž se dokážete zbavit závislostí, udělat si pořádek v agendě běžného dne a urovnat svůj život tak, abyste jej nejen žili, ale také si jej užívali.

52 změn

242 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>