Nejprodávanější tituly - říjen 2014
předškoláci

Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
předškoláci

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
předškoláci

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
předškoláci
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
předškoláci

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
předškoláci

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
předškoláci
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Papoušek Pepper zasahuje - 11%
40 vzrušujících dětských detektivek k řešení pomocí obrázků a základních znalostí angličtiny.
Detektivové Dita Moudrá a Filip Šikula se tentokrát vydají do New Yorku navštívit Filipovu tetu Betty a jejího papouška Peppera.
předškoláci

Papoušek Pepper zasahuje

124 Kč
110 Kč
Vánoční pohádky - 11%
(1x)
Vánočním svátkům nesmějí chybět pohádky. Oblíbená autorka napsala pro děti předškolního a mladšího věku dvacet originálních zimních příběhů, které jim ještě nikdy nikdo nevyprávěl.
předškoláci

Vánoční pohádky

224 Kč
199 Kč
Jak počítají koťata - 11%
Knížka známého básníka Jiřího Žáčka a hudebního pedagoga a skladatele Pavla Jurkoviče obsahuje téměř 60 zhudebněných básniček, některých již známých, jiných zcela nových.
předškoláci

Jak počítají koťata

89 Kč
79 Kč
Šikovné básničky pro kluky a holčičky - 11%
Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček PhDr. Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet.
předškoláci

Šikovné básničky pro kluky a holčičky

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>