Nejprodávanější tituly - říjen 2014
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
Příběh čaje - 6%
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.
kuchařky

Příběh čaje

849 Kč
799 Kč
Dokonalý steak - 11%
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
kuchařky

Dokonalý steak

359 Kč
319 Kč
500 paleo receptů - 11%
Na rozdíl od jiných diet, kde hrozí, že budete jíst chemicky upravené potraviny a umělá sladidla, je PALEO dieta založená na tom, co jedli naši předkové.
kuchařky

500 paleo receptů

404 Kč
359 Kč
Dýně - 11%

Je to zelenina, avšak její dužina je sladká jako u ovoce. Jsou bohaté na antioxidanty, vitaminy a minerály. Díky své nízké kalorické hodnotě a dostatečnému obsahu vlákniny jsou ideální při dietách.

kuchařky

Dýně

269 Kč
239 Kč
Když vaří múzy
Netradiční kuchařka přináší 16 rozhovorů s výraznými osobnostmi klasické hudby.
kuchařky

Když vaří múzy

89 Kč
Rakytník - 11%
Kniha seznamuje s léčivými vlastnostmi a dalšími pozitivy této rostliny, radí, jak pěstovat a také jak plody a další části rakytníku prakticky využívat – najdete zde recepty na šťávy, džemy, saláty, čaje, ale také masti, dokonce víno apod.
kuchařky
Ukázky

Rakytník

224 Kč
199 Kč
Snídaně u Florentýny - 11%
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
kuchařky
Ukázky

Snídaně u Florentýny

494 Kč
439 Kč
Zdravě a syrově - 11%
(1x)
Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti.
kuchařky

Zdravě a syrově

314 Kč
279 Kč
Bezlepková kuchařka 3 - 20%
V knize najdete 80 vynikajících receptů pro ty, kteří jedí nebo připravují bezlepkovou dietu. Kniha, při jejímž prohlížení se vám začnou sbíhat sliny, je bohatě obrazově dokumentována. Jídla jsou zdravá i levná ale hlavně dobrá.
kuchařky
Ukázky

Bezlepková kuchařka 3

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>