Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2014

Už hořela, když jsem si do ní lehal
(2x)
Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho první knihy Všechno co opravdu potřebuju znát.

Už hořela, když jsem si do ní lehal

269 Kč
Všechno si pamatuji...
Sestříhaný záznam o životě Otakara Brouska tři a půl hodiny dlouhý, prokládaný hudbou. Při poslechu se nejen zasmějete, ale zamyslíte se i nad silou lidského ducha. Do vašich domovů tak vstoupí Člověk, před kterým je nutno smeknout klobouk.

Všechno si pamatuji...

225 Kč
Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Cikáni a jiná próza
Cikáni jsou jediným Máchovým dokončeným románem, nepočítáme-li Křivoklad koncipovaný jako součást nedopsané historické tetralogie Kat.

Cikáni a jiná próza

212 Kč
Černá krev
Románový bestseller v podání Václava Knopa. Strhující příběh z Horních Uher 18. století.

Černá krev

272 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(3x)
Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý… Mikael Blomkvist najde na Zalaščenkově statku postřelenou Lisbeth Salanderovou spolu s těžce zraněným Alexandrem Zalaščenkem… Lisbeth plánuje pomstu.
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

280 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm
(1x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.

Dívka, která si hrála s ohněm

280 Kč
Jablko je vinno
Dialogy protagonistů ze stejnojmenné knihy Miroslava Horníčka. Neotřelý, lehce ironický pohled Miroslava Horníčka na vybrané slavné milenecké dvojice minulosti.

Jablko je vinno

210 Kč
Lord Mord
(4x)
Román se odehrává v Praze před koncem 19. století a sleduje osudy lehkomyslného, zhýralého a zchudlého hraběte Arca, jemuž příchod moderní doby sebral jeho nejmilejší hračky - ženy, a nabídl zábavu novou: heroin.

Lord Mord

269 Kč
Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Antonína Dvořáka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč se nechtěl stát řezníkem.

Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák

179 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 72 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>