Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2014

Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bedřicha Smetany se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.

Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana

179 Kč
Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
Petrolejové lampy
Osud románové hrdinky Štěpky Kiliánové a jejího muže Pavla Vejrycha je u nás znám především díky filmovému zpracování v režii Juraje Herze s mimořádnými hereckými výkony Ivy Janžurové a Petra Čepka.

Petrolejové lampy

169 Kč
Příběhy pro potěchu duše
Soubor krátkých příběhů ze života, malých podobenství, bajek a zamyšlení vede čtenáře k uvažování, přináší jim naději, povzbuzení, radost i poučení a klade jim otázky týkající se lidského jednání, způsobu života a vzájemných lidských vztahů.

Příběhy pro potěchu duše

224 Kč
Sekyra
(3x)
Úspěšný autobiografický román o hrdinově návratu do rodné vsi a rodinné minulosti čte Jan Kačer.

Sekyra

179 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Ucho

89 Kč
Epištoly kutnohorské a vybrané články politické
Devítihodinová nahrávka obsahuje kompletní Epištoly, jak byly souborně vydány v roce 1851, a 21 novinových článků publikovaných v letech 1846 až 1851 v Pražských novinách, Národních novinách a ve Slovanu. Audiokniha vychází na CD ve formátu mp3.

Epištoly kutnohorské a vybrané články politické

215 Kč
Golem
Příběh o Golemovi, který v angličtině a češtině načetl principál a vůdčí duch "československo-amerického" loutkového divadla - Vít Hořejš.

Golem

213 Kč
Koule
(2x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.

Koule

89 Kč
Lichožrouti se vracejí
(2x)
Nahrávka, jež vznikla podle knihy Pavla Šruta a Galiny Miklínové.

Lichožrouti se vracejí

229 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 72 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>