Nejprodávanější tituly - listopad 2014

Tajné vánoční recepty
(1x)
Tato knížka, první z řady malých babiččiných sešitků, je věnována kuchařským předpisům vánočním. Připomíná malé zápisníčky plné rad a domácích poznatků, jaké si psávaly naše maminky a babičky.

Tajné vánoční recepty

62 Kč
Tlumočník nemocí
(1x)
Americká autorka indického původu s výjimečným citem pro jemná hnutí mysli tlumočí soužení svých krajanů, kteří se v Americe potýkají s odlišným životním stylem. Kniha získala v roce 2000 Pulitzerovu cenu.

Tlumočník nemocí

220 Kč
Věštění z krajky
(2x)
Strhující a vypointovaný román o novodobém honu na čarodějnice. Hrdinka ovládá schopnost číst z krajky. Nyní se vrací do Salemu, proslulého čarodějnickými procesy, aby pátrala po své příbuzné. Na magické cestě k odhalení tajemství půjde o všechno.

Věštění z krajky

149 Kč
Boříkovy lapálie
Četby vybraných příhod z knihy Boříkovy lapálie se ujal herec a komik Josef Dvořák, který na zvukové nosiče namluvil již takové "hity" jako Maxipes Fík nebo Bob a Bobek.
Ukázky

Boříkovy lapálie

99 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
Lezení na umělých stěnách
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
Nejcitlivější místo režimu
(1x)
Názory a vzpomínky šestadvaceti členů Výboru na obranu nespravedlivě stíhaných (VONS) jsou v knize doplněny mnoha fotografiemi a dokumenty. Příloha: CD – Informace o Chartě 77 (Infoch) 1978-1992.

Nejcitlivější místo režimu

89 Kč
Předškoláci v pohybu
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí.

Předškoláci v pohybu

176 Kč
Sociální psychologie
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
Standa a dům hrůzy
Hororový příběh pro děti od známého dramatika a spisovatele. Jeho hlavním hrdinou chlapec Standa a jeho dva malí kamarádi.

Standa a dům hrůzy

224 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100