Nejprodávanější tituly - listopad 2014

Izraelské osudy
Z opakovaných cest novináře a spisovatele Břetislava Olšera do Izraele vznikla knížka netradičních cestopisných črt.

Izraelské osudy

179 Kč
Longman Maturita Activator - Metodická příručka pro učitele
Metodická příručka pro učitele zahrnuje gramatické testy, testy na slovní zásobu, poznámky ke každé lekci, nápady na extra aktivity, dodatečné kulturní informace a terminologii, fotokopírovatelné materiály, klíč k SB + WB.

Longman Maturita Activator - Metodická příručka pro učitele

511 Kč
McMafie
Britský novinář a historik provádí ve své knize čtenáře světem organizovaného zločinu v éře globalizace. Na řadě příkladů dokládá, jak organizovaný zločin pronikl v podobě stínové ekonomiky do každodenního života lidí na celém světě.

McMafie

424 Kč
Povídá šmudle ťululum
(1x)
Duchovní vůdce undergroundu, rocker, kunsthistorik, esejista, kulturní organizátor, výstředník a především básník Martin Jirous, zvaný Magor, psal pohádky a básničky svým dvěma malým dcerkám, Františce a Martičce během těžkého žaláře ve Valdicích.
Ukázky

Povídá šmudle ťululum

99 Kč
Příběhy posbírané z doby bláta
Vyprávění svérázných příběhů ze sedmdesátých a osmdesátých let, kdy působil Zdeněk Eda Nosek jako listonoš v okolí Semil.

Příběhy posbírané z doby bláta

98 Kč
Tajné vánoční recepty
(1x)
Tato knížka, první z řady malých babiččiných sešitků, je věnována kuchařským předpisům vánočním. Připomíná malé zápisníčky plné rad a domácích poznatků, jaké si psávaly naše maminky a babičky.

Tajné vánoční recepty

62 Kč
Tlumočník nemocí
(1x)
Americká autorka indického původu s výjimečným citem pro jemná hnutí mysli tlumočí soužení svých krajanů, kteří se v Americe potýkají s odlišným životním stylem. Kniha získala v roce 2000 Pulitzerovu cenu.

Tlumočník nemocí

220 Kč
Věštění z krajky
(2x)
Strhující a vypointovaný román o novodobém honu na čarodějnice. Hrdinka ovládá schopnost číst z krajky. Nyní se vrací do Salemu, proslulého čarodějnickými procesy, aby pátrala po své příbuzné. Na magické cestě k odhalení tajemství půjde o všechno.

Věštění z krajky

149 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
Lezení na umělých stěnách
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>