Nejprodávanější tituly - listopad 2014

Dále nevyšlapanou cestou
(2x)
Uznávaný americký psychiatr v knize Dále nevyšlapanou cestou navazuje na témata diskutovaná ve své první knize: otázky víry, svobodné vůle, duchovního růstu, sexuálních vztahů a budování smysluplné komunity.

Dále nevyšlapanou cestou

228 Kč
Dějiny britských králů
(4x)
Biskup ve Flintshire a ve Westminsteru sleduje panování všech britských králů od Bruta až po velšské krále vládnoucí v 11. století. Třetina jeho Historie je však věnována králi Artušovi a kouzelníku Merlinovi.

Dějiny britských králů

253 Kč
HHhH
(16x)
Strhující prvotina francouzského spisovatele Laurenta Bineta, který za ni získal Goncourtovu cenu, barvitě vykresluje okolnosti atentátu na Reinharda Heydricha.

HHhH

338 Kč
Chlebová Lhota
(5x)
Nová autorská kniha výtvarnice Dagmar Urbánkové je nevšední a přitom naprosto srozumitelná knížka, v níž se prolíná inscenovaná fotografie, komiks a vyprávění.

Chlebová Lhota

89 Kč
Ilustrované včelařství
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
Ukázky

Ilustrované včelařství

495 Kč
Jak prokouknout druhé lidi
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
Láska a její kat

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

Láska a její kat

350 Kč
Písničky bez muziky
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.

Písničky bez muziky

211 Kč
Pojem práva
Kniha Pojem práva radikálním způsobem změnila tradiční pohledy na právo a jeho vztah k morálce i politice, na pojem přirozeného práva a spravedlnosti i na právní metodologii.

Pojem práva

449 Kč
Romance na tři doby
Milostný příběh tří osob, zralé ženy, mladého kluka a manžela workoholika.

Romance na tři doby

176 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>