Nejprodávanější tituly - listopad 2014
světová

Bridget Jonesová: láskou šílená
(14x)
Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic.
světová
Ukázky

Bridget Jonesová: láskou šílená

144 Kč
Přízrak - 11%
(6x)
Detektiv Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací domů do Norska, nejde ovšem o žádnou zdvořilostní návštěvu.
světová
Ukázky

Přízrak

404 Kč
359 Kč
Nevěra - 6%
(4x)
Příběh ženy, která cítí, že jí v manželství cosi chybí, a pokusí se změnit svůj život. "Lepší je nežít nežli nemilovat..."
světová
Ukázky

Nevěra

211 Kč
198 Kč
The Witcher: Season of Storms - 11%
Before he was Ciri's guardian, Geralt of Rivia was a legendary swordsman. Season of Storms is an adventure set in the world of the Witcher, the book series that inspired the hit Netflix show and bestselling video games.
světová

The Witcher: Season of Storms

584 Kč
519 Kč
Atlasova vzpoura - 6%
(18x)
Rozsáhlý, vlivný a kontroverzní román Ayn Randové vyšel poprvé v roce 1957 a dodneška je její nejproslulejší a nejprodávanější knihou. Randová se věnovala především filosofii, vypracovala vlastní směr zvaný objektivismus.
světová
Ukázky

Atlasova vzpoura

848 Kč
798 Kč
Kvítek karmínový a bílý - 6%
(9x)
„Jistěže můj syn chodí za děvkami – kdyby nechodil, měl bych strach o jeho zdraví,“ prohlásil kdysi Charles Dickens. A není se čemu divit, ve viktoriánském Londýně připadala jedna prostitutka na dvanáct dospělých mužů.
světová
Ukázky

Kvítek karmínový a bílý

406 Kč
382 Kč
Ve slepé uličce - 11%
(4x)
5. případ komisaře Wallandera.
Léto roku 1994 patří k nejteplejším, jaká vůbec lidé pamatují. Ale letní pohoda pro komisaře Wallandera končí, když se mladá dívka před jeho očima upálí v řepkovém poli.
světová

Ve slepé uličce

305 Kč
271 Kč
Inferno /anglicky/ - 75%
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.
světová

Inferno /anglicky/

399 Kč
99 Kč
Anatomie lži - 6%
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
světová
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
398 Kč
Brambory na vloupačku - 6%
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

světová
Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
287 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 704 položek
1 2 3 .. 71 > >>