Nejprodávanější tituly - prosinec 2014
umění

Dopis Evě
Autobiografický text významného českého herce - ve formě autentického dopisu - představuje autorovo stylistické mistrovství.
umění

Dopis Evě

234 Kč
Rozmarná léta
(2x)
Ve vzpomínkovém vyprávění Jiří Menzel popisuje své dětství a formující kulturní zázemí pražské měšťanské rodiny; studium na FAMU a okolnosti svého rozhodnutí pro film navzdory tomu, že jeho původní láskou bylo divadlo...
umění

Rozmarná léta

449 Kč
František Skála
Monografie je autorskou knihou Frantička Skály, promyšlenou koláží textů od autorů z různých oborů, textů Františka Skály a více než čtyř set reprodukcí. Vířivá, typografická kreace s originální obálkou vychází v česko-anglické verzi.
umění

František Skála

988 Kč
Czech Photography of the 20th Century - 49%
Czech Photography of the 20th Ct., published simultaneously in Czech and English versions, is the first book to present the main trends, figures, and works of Czech photography. E-PHOTO evaluated the book as THE MOST INFLUENTIAL PHOTOGRAPHY SOURCES 2010.
umění

Czech Photography of the 20th Century

1 320 Kč
679 Kč
Pravdivý příběh Plastic People
Kniha shrnující všechny autorovy texty o legendární undergroundové skupině je doprovozena množstvím unikátních fotografií B. Holomíčka, O. Němce, J. Ságla a Abbé Libánského.
umění

Pravdivý příběh Plastic People

377 Kč
Hvězda
Renesanční letohrádek Hvězda patří k symbolům Prahy. Kolektiv badatelů pod vedením Ivana P. Muchky zdůrazňuje, že neobvyklá podoba i mimořádně umělecky kvalitní štuková výzdoba Hvězdy se vymyká českým či evropským loveckým zámkům.
umění

Hvězda

603 Kč
Stopy ducha
(1x)
Bibliografie neautorských tiskovin s ilustracemi JOSEFA VÁCHALA vydaných česky za jeho života. Se zvláštním přihlédnutím k edicím Josefa Portmana.
umění

Stopy ducha

441 Kč
Vlček o Malichovi
Publikace s podtitulem Vzpomínky, dokumenty a interpretace 1969–2014 vychází u příležitosti 90. narozenin Karla Malicha.
umění

Vlček o Malichovi

261 Kč
Tanec na dvojitém ledě / Dancing on the Double Ice
(3x)
Kniha představuje soubor fotografií (dosud z velké části nezveřejněných), které Jan Ságl pořídil během spolupráce se skupinami The Primitives Group a The Plastic People of the Universe koncem šedesátých a v první polovině sedmdesátých let.
umění
Ukázky

Tanec na dvojitém ledě / Dancing on the Double Ice

594 Kč
Waldemar a Olga
Nádherná zpověď a vzpomínka na životní a osudovou lásku.
umění

Waldemar a Olga

357 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 347 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 35 > >>