Nejprodávanější tituly - březen 2014
poezie

Krutá dobrodružství - 11%
(3x)
Výbor z básnické a písňové tvorby předního francouzského spisovatele přeložil, uspořádal a doslovem opatřil Jiří Dědeček.
poezie

Krutá dobrodružství

224 Kč
199 Kč
Havran a jiné básně - 11%
Havran patří mezi nejznámější básně všech dob, a není divu, protože je jedním z nejvýznamnějších děl romantismu. Vypráví o tajuplné návštěvě černého posla smutku u muže, který se zmítá v zoufalství po ztrátě své nejmilovanější.
poezie

Havran a jiné básně

116 Kč
103 Kč
Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky - 11%
(2x)
Knížka obsahuje 30 originálních říkanek doprovázených jednoduchými pohybovými hříčkami. Kniha je plná barevných ilustrací na motivy z říkanek a je určena rodičům dětí do tří let.
poezie

Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky

89 Kč
79 Kč
Denver - 11%
Autor, saxofonista a zpěvák undergroundové skupiny Plastic People of the Universe, který se letos dožívá 70 let, představuje v této sbírce básně za posledních 10 let.
poezie

Denver

224 Kč
199 Kč
Ukolébavky pro nejmenší - 20%
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
poezie
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
79 Kč
Celý život - 11%
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
479 Kč
Shakespeare's Sonnets - 11%
(1x)
William Shakespeare wrote some of the greatest poetry in all world literature, in compact sonnets bursting with beautiful imagery and timeless insights about love, life, and human nature.
poezie

Shakespeare"s Sonnets

404 Kč
359 Kč
Krvavá stopa - 6%
(1x)
První básnická kniha, která této svérázné americké rockerce vychází. Zpěvačka, literátka, performerka a feministka nepřináší světlo, ale libuje si ve všem temném a odvráceném.
poezie

Krvavá stopa

168 Kč
158 Kč
Úloža - 11%
Poslední básnická sbírka českého básníka, esejisty, uměleckého publicisty a kulturního organizátora, jedné z nejvýznamnějších osobností poválečné české kultury. Přestože autor knihu nedokončil, sbírka má všechny vlastnosti svrchovaného literárního díla.
poezie

Úloža

133 Kč
118 Kč
Básně z Ledové hory - 6%
(1x)
Výbor z tvorby čínského básníka, poustevníka a vyznavače čchanu z doby dynastie Tchang v překladu Aleny Bláhové a Olgy Lomové.
poezie

Básně z Ledové hory

219 Kč
206 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 148 položek
1 2 3 .. 15 > >>