Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2014

Nádherné trosky - 6%
(4x)
Dějově bohatý román o lidských snech a jejich střetu s realitou, který nás z italského městečka zavádí hned na natáčecí scénu velkofilmu Kleopatra, hned doprostřed zábavy edinburského festivalu či prostředí hollywoodského filmového průmyslu.
Ukázky

Nádherné trosky

338 Kč
318 Kč
Jenom ponožky nestačí - 6%
Vítejte v životě Michaela Swarbricka – horší už to být nemůže! Dojemně komický příběh o dospívání pro všechny, kdo přežili pubertu.
Ukázky

Jenom ponožky nestačí

220 Kč
207 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Opráski sčeskí historje - 11%
(21x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
Ukázky

Opráski sčeskí historje

179 Kč
159 Kč
Žítkovské bohyně - 6%
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
359 Kč
Můra noční, předvánoční - 6%
(2x)
Filmu Tima Burtona, který český divák zná (většinou) jako Ukradené Vánoce, předcházela tato báseň, již autor sepsal v šerém dávnověku, kdy ještě otročil jako animátor u Disneyho, někdy kolem roku 1982.

Můra noční, předvánoční

253 Kč
238 Kč
Provence od A do Z - 6%
Neobvyklý slovník, jenž skvěle poslouží jako barvitý doplněk jakéhokoliv průvodce po francouzské Provenci.
Ukázky

Provence od A do Z

211 Kč
198 Kč
Seven Days to the Funeral - 11%
Vzpomínková próza románového charakteru od překladatele a publicisty Jána Roznera je autentickou zprávou o lidech, událostech a poměrech dané doby, o kulturních, společenských a politických poměrech na Slovensku na počátku normalizace.

Seven Days to the Funeral

441 Kč
392 Kč
Inferno /anglicky/ - 75%
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.

Inferno /anglicky/

399 Kč
99 Kč
Suzanne Renaud - 11%
(2x)
Poutavě vyprávěný příběh protnutí dvou zcela odlišných světů, Francie Suzanne Renaudové a Vysočiny Bohuslava Reynka, dotváří bohatá obrazová příloha.

Suzanne Renaud

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>