Nejprodávanější tituly - duben 2014
psychologie

Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
52 změn - 11%
Během dvaapadesáti týdnů vás tato kniha provede jednoduchými metodami, díky nimž se dokážete zbavit závislostí, udělat si pořádek v agendě běžného dne a urovnat svůj život tak, abyste jej nejen žili, ale také si jej užívali.
psychologie

52 změn

242 Kč
215 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
psychologie
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
psychologie

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
psychologie

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Moc přítomného okamžiku - 6%
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
psychologie
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
312 Kč
Ticho - 11%
(2x)
Kniha věnovaná introvertům a jejich přednostem.
psychologie

Ticho

395 Kč
351 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
psychologie

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
psychologie

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 97 položek
1 2 3 .. 10 > >>