Nejprodávanější tituly - duben 2014
diety

Hubnutí bez diet a cvičení - 20%
(2x)
Martina Králíčková ví, jak na to. Přitom diety nedrží. Nejí ani nízkotučné potraviny. Jí klidně i večer. Někdy hřeší. Dá si koláč, čokoládu, klobásu nebo smažené brambůrky. A přesto je štíhlá. Její jednoduchá pravidla vám ušetří spoustu trápení s dietami.
diety
Ukázky

Hubnutí bez diet a cvičení

175 Kč
140 Kč
Domácí krabičková dieta - 6%
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého.
diety

Domácí krabičková dieta

213 Kč
200 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
diety
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Dieta pro vášnivé megajedlíky - 11%
Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti!Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání! Jak na to vám radí Lenka Holas Kořínková v dosud nejkomplexnější práci o systému hubnutí metodou S.P.L.K.!
diety

Dieta pro vášnivé megajedlíky

251 Kč
223 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
diety
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
diety
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč