Nejprodávanější tituly - duben 2014
hudba

Antonio Vivaldi - 11%

Svazek věnovaný slavnému italskému skladateli a geniálnímu houslistovi Antoniu Vivaldimu (1678 Benátky – 1741 Vídeň).

hudba

Antonio Vivaldi

358 Kč
318 Kč
Kudlanka čas / Noty mollové - 11%
Souborné vydání autorských písňových textů/básní Petra Nikla doplňují autorské kresby a dvě nová Niklova hudební CD: Noty mollové s Lakomými barkami a Kudlanka čas Jaroslavem Mugrauerem a Miroslavem Černým.
hudba

Kudlanka čas / Noty mollové

441 Kč
392 Kč
Pražské hudební světy - 11%
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba

Pražské hudební světy

293 Kč
260 Kč
Nikdo to tu nepřežije - 11%
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
238 Kč
Apatie k ďáblu - 6%
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
278 Kč
Dotknout se světa/To touch the world - 11%
(1x)
Dvojjazyčná – česko-anglická – publikace pojednává základní styly české hudební alternativy: rock + punk; folk; hip hop + reggae; rompop. Každá kapitola obsahuje úvodní cca 10stránkový text a přibližně 15 nejvýznamnějších písňových textů.
hudba

Dotknout se světa/To touch the world

180 Kč
160 Kč
Otisky příběhů snů - 20%
(1x)
Experimentální hudebně-poetický projekt Jana Jeřábka vznikl na základě jeho mnohaleté fascinace snovým procesem. Ze stovek snů, s nimiž jako terapeut pracoval, vybral několik, které jej oslovily svými příběhy, básnickými obrazy i hlubinnou dynamikou.
hudba

Otisky příběhů snů

290 Kč
232 Kč
Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Johanna Sebastiana Bacha se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč skončil i ve vězení.
hudba

Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.
hudba

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.
hudba

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>