Nejprodávanější knihy - duben 2014
romantika

Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Okamžik překvapení - 11%
Jako pokus o stmelení rodiny naplánuje Katherine prázdniny na jachtě. Manžel Peter se však pro velké pracovní vytížení nemůže plavby zúčastnit a děti se tváří otráveně....
romantika

Okamžik překvapení

260 Kč
231 Kč
Z temnoty - 11%
Obzvlášť krutý případ domácího násilí vyvrcholil v dubnu 2011 v poklidném městečku na cornwallském pobřeží Anglie. Prostřednictvím médií událost šokovala nejen veřejnost ve Velké Británii, ale na celém světě…
romantika

Z temnoty

269 Kč
239 Kč
Citová divočina - 11%
(1x)
Další kniha jedné z nejčtenějších českých autorek. Příběh čtyř kamarádek o cestě za štěstím a hledání sebe sama.
romantika

Citová divočina

152 Kč
135 Kč
Psala jsem pro tebe
Fiktivní deník ženy, která hledala lásku, ale prošla jen bolestnou cestou mnoha zklamání a nenaplnění svého vztahu s možným životním partnerem.
romantika

Psala jsem pro tebe

98 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Příručka špatné matky - 6%
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
romantika

Příručka špatné matky

219 Kč
206 Kč