Nejprodávanější knihy - duben 2014

Červenka
(7x)
3. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Červenka

449 Kč
Skutečná událost
(6x)
Hlavní postavy nového románu jsou tři kamarádi. Jeden z nich – vypravěč – se ocitá v Oslu těsně po tragické střelbě na ostrově. Na cestu si bere jako četbu do letadla knihu o německé teroristické skupině RAF. Z tíživé atmosféry se vrací zpátky do Prahy....
Ukázky

Skutečná událost

219 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Altschulova metoda
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
Po strništi bos
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Přišla z moře
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
Ukázky

Přišla z moře

253 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Můra noční, předvánoční
(2x)
Filmu Tima Burtona, který český divák zná (většinou) jako Ukradené Vánoce, předcházela tato báseň, již autor sepsal v šerém dávnověku, kdy ještě otročil jako animátor u Disneyho, někdy kolem roku 1982.

Můra noční, předvánoční

253 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>