Nejprodávanější hudba - duben 2014

La Fabrika / Praha
Živé dvojalbum z roku 2012 v pražském divadle La Fabrika přináší záznam koncertu Zuzany Michnové a jejích hostů.

La Fabrika / Praha

315 Kč
Dvacet let v Arše
Během uplynulého dvacetiletí vytvořil písničkář a spisovatel Jan Burian tradici svých každoročních „jarních večírků“ a dalších koncertů s příležitostí v Divadle Archa.

Dvacet let v Arše

315 Kč
Kořeny
Na nové studiové album Jiřího Smrže si museli posluchači počkat dlouhých osm let od doby, kdy vyšla Poslední láska, která získala v roce 2005 i Anděla v kategorii Folk & Country.

Kořeny

261 Kč
Lali cvičí jógu
Hudební CD Lali cvičí jógu vychází ze stejnojmenné velmi úspěšné knihy, která děti zábavnou a srozumitelnou formou učí základní cviky jógy.

Lali cvičí jógu

224 Kč
Kup si bicí!
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.

Kup si bicí!

261 Kč
Alter ego
Letošní jarní album Vlastimila Třešňáka Alter ego nabízí posluchačům jedenáct nových písní.

Alter ego

225 Kč
Délka vteřiny
V pořadí páté album kapely okolo kdysi sólového písničkáře Pepa Lábus & SPOL se jmenuje Délka vteřiny.

Délka vteřiny

180 Kč
Otisky příběhů snů
(1x)
Experimentální hudebně-poetický projekt Jana Jeřábka vznikl na základě jeho mnohaleté fascinace snovým procesem. Ze stovek snů, s nimiž jako terapeut pracoval, vybral několik, které jej oslovily svými příběhy, básnickými obrazy i hlubinnou dynamikou.

Otisky příběhů snů

290 Kč
Chvilka, která se chytí
Nové CD zachycuje nové písně Sylvie na koncertě, v živé podobě a za doprovodu Tomáše Alferiho na klavír a Petra Tichého na kontrabas. Deska je plná radostného lidského vrzavého hledání, nalézání, waitsovského šramlování a hravého něžného spiklenectví.

Chvilka, která se chytí

212 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.

Meditace 1

213 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>