Nejprodávanější tituly - duben 2014
pro nejmenší

Naše zvířátka - 11%
Šestnáct obrázků nejznámějších domácích zvířátek pro nejmenší „čtenáře“.
pro nejmenší

Naše zvířátka

71 Kč
63 Kč
Bez alibi - 11%
Lord Morley, prastrýček sourozenců Jacka a Lindsay, zmizel při potápění do podvodní jeskyně. Policie to považuje za nehodu, Jack, Lindsay a jejich kamarádka Megan však pátrají na vlastní pěst a stále objevují nové skutečnosti.
pro nejmenší

Bez alibi

196 Kč
174 Kč
Moric má tah na branku - 11%
Morice opustilo fotbalové štěstí, musel se s matkou přestěhovat do jiného města, daleko od jeho bývalého klubu a od přátel.
pro nejmenší

Moric má tah na branku

214 Kč
190 Kč
Příběhy malé elfky - 11%

Knížka je určená začínajícím čtenářům. Text je přizpůsoben věku dítěte velikostí textu, jednoduchým dějem a srozumitelným jazykem.

pro nejmenší

Příběhy malé elfky

149 Kč
132 Kč
Spiknutí za miliony dolarů - 11%
Před mnoha lety byli čtyři mladí surfaři svědky přepadení transportu peněz. Až dodnes se nenašel jeden kufr se 2,5 miliony dolarů.
pro nejmenší

Spiknutí za miliony dolarů

196 Kč
174 Kč
Tajný spolek Škorpiona - 11%
Příběh se odehrává v roce 9 našeho letopočtu. Kdo jen poslal otci to tajemné varování před Škorpiony ? Fabia, Titus a poslíček Rufus čirou náhodou přijdou na velké spiknutí. Musí se vypořádat se silnými protivníky, protože Škorpioni mohou i zabíjet...
pro nejmenší

Tajný spolek Škorpiona

196 Kč
174 Kč
Ve stínu Akropole - 11%
V roce 431 př.n.l. se mezi Athénami a Spartou vede válka. Najednou začíná z obležených Athén mizet stále více a více dětí. Kefalos a jeho bratranec Filon se rozhodnou pronásledovat zločince a odhalí jejich důmyslný plán.
pro nejmenší

Ve stínu Akropole

196 Kč
174 Kč
Vražda na břehu Rýna - 11%
Jana, Pavel a Filip jsou kamarádi, kteří mají pro strach uděláno. Vyřešit neobjasněný zločin, který se odehrál v dávné minulosti, pro ně není žádný problém.
pro nejmenší

Vražda na břehu Rýna

178 Kč
158 Kč