Nejprodávanější tituly - duben 2014
světová

Sára. Kniha první
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.
světová

Sára. Kniha první

195 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
světová

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
Zmrzlinář
(1x)

Román finské autorky, zasazený z velké části do Československa čtyřicátých až počátku devadesátých let 20. století, vedle ojedinělého čtenářského zážitku nabízí českým čtenářům i určitý bonus v podobě velmi neotřelého pohledu zvenčí na nás.

světová

Zmrzlinář

253 Kč
Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
světová

Hobit

1 251 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
světová
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
Nádherné trosky
(4x)
Dějově bohatý román o lidských snech a jejich střetu s realitou, který nás z italského městečka zavádí hned na natáčecí scénu velkofilmu Kleopatra, hned doprostřed zábavy edinburského festivalu či prostředí hollywoodského filmového průmyslu.
světová
Ukázky

Nádherné trosky

338 Kč
Hypnotizér
(23x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
světová

Hypnotizér

404 Kč
Psi z Rigy
(2x)

Mankellovy knihy nejsou jen obyčejné detektivky. Henning Mankell stvořil postavu Kurta Wallandera proto, aby jeho prostřednictvím mohl psát o znepokojivém vzestupu násilí a rasismu, který podkopává základy švédské společnosti.

světová

Psi z Rigy

269 Kč
Pražský hřbitov
(22x)
Nejnovější román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem.
světová

Pražský hřbitov

500 Kč
Provence od A do Z
Neobvyklý slovník, jenž skvěle poslouží jako barvitý doplněk jakéhokoliv průvodce po francouzské Provenci.
světová
Ukázky

Provence od A do Z

211 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 441 položek
<< < 1 2 3 4 .. 45 > >>