Nejprodávanější tituly - duben 2014
kuchařky

Grilování - 11%
Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril.
kuchařky

Grilování

359 Kč
319 Kč
Jíst slušně - 11%
Karen Duveová nám nelítostně a s nadhledem klade otázky na tělo: Kolik si toho člověk může dopřávat na úkor druhých lidí, dokonce i zvířat a rostlin? Čeho jsme ochotni se vzdát, a bez čeho se naopak v životě neobejdeme?
kuchařky

Jíst slušně

268 Kč
238 Kč
Kuchyně mnoha tváří - 11%
Publicista Jaroslav Kopecký a kuchařský mistr Vladimír Suchý se spolu vypravili na průzkum do 43 zemí a zjistili, čím je která národní kuchyně proslulá, na čem si kde lze pochutnat a co by se rozhodně nemělo vynechat.
kuchařky

Kuchyně mnoha tváří

269 Kč
239 Kč
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek - 11%
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařka z nové řady je věnovaná kuchyni italské.
kuchařky

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek

359 Kč
319 Kč
Máš-li hlad, tak ho hlaď - 11%
(1x)
Smyslně napsaná kuchařka undergroundové umělkyně Lydie Lunch, pro níž „dobré jídlo není jen palivem, ale také vysoce jakostní municí, která dokáže posílit naše šance přežít bitvy, jež musíme podstupovat den co den“.
kuchařky

Máš-li hlad, tak ho hlaď

295 Kč
262 Kč
Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně
(2x)
Kuchařka Rodinné stříbro vznikala vlastně spoluprací všech autorčiných přátel, kteří ochotně otvírali ony rodinné pokladnice a dávali nahlédnout do vyzkoušených a ověřených receptů.
kuchařky

Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně

134 Kč
Stručná celozrnná bio kuchařka - 11%
Známá odbornice na zdravou výživu a zdravé vaření v knížce odhalí taje využití celozrnných obilovin a produktů v moderní domácnosti. 100 jednoduchých a fungujících receptů a mnoho praktických rad pomůže každému (nejen) začátečníkovi s celozrnným vařením.
kuchařky

Stručná celozrnná bio kuchařka

80 Kč
71 Kč
Vyhrajte boj o štíhlé tělo
Přestaňte bojovat se svou váhou a jednou provždy zhubněte s pomocí tohoto smysluplného plánu od americké odbornice na zdravý životní styl, wellness a hubnutí: Jillian Michaels.
kuchařky

Vyhrajte boj o štíhlé tělo

89 Kč
Zeptej se mámy - 11%
Mé mámě je devadesát tři, táta umřel v devadesáti. Ze šestnácti mých strýců a tet z tohoto světa nejdřív odešla teta Marika. Bylo jí teprve osmdesát osm, rekordmanem je strýc Bohdan, nedávno oslavil sto dva let.
kuchařky

Zeptej se mámy

242 Kč
215 Kč
Až se mě dcera zeptá - 6%
Úžasné recepty pro všechny dcery.
kuchařky

Až se mě dcera zeptá

212 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>