Nejprodávanější e-knihy - květen 2014
detektivky

Složka 64 - 20%
(17x)
Čtvrtý případ Carla Morcka a jeho oddělení Q. V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, jež spojovala jedna osoba a její životní osud.
detektivky
Ukázky

Složka 64

189 Kč
151 Kč
Červenka - 20%
(18x)
Harry Hole pátrá nejdříve po špičkové pušce, určené ke spáchání atentátu a následně po vrahovi válečného veterána. Zatímco stopy vedou do minulosti, vrah si připravuje scénu pro svůj závěrečný výstup.
detektivky
Ukázky

Červenka

299 Kč
239 Kč
Žena s mateřským znaménkem
(1x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky
Ukázky

Žena s mateřským znaménkem

94 Kč
Přišla z moře - 20%
(9x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
detektivky
Ukázky

Přišla z moře

189 Kč
151 Kč
Švábi - 20%
(30x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu na ministerstvu zahraničí vypuká panika...
detektivky
Ukázky

Švábi

339 Kč
271 Kč
Sněhulák - 20%
(53x)
Sedmá kniha volné série krimirománů, jejichž hrdinou je komisař Harry Hole. Vyšetřování je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby.
detektivky
Ukázky

Sněhulák

319 Kč
255 Kč
Žena v kleci - 20%
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
detektivky
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
143 Kč
Pentagram - 20%
(24x)
Pátý případ Harryho Holea. Pět obětí, pět prstů a pět diamantů ve tvaru pentagramu. Pět pečlivě vybraných míst činu. Řádí v Oslu sériový vrah nebo tu jde o něco jiného? A čeká Harryho opravdu vyhazov od policie i definitivní rozchod s Ráchel?
detektivky
Ukázky

Pentagram

229 Kč
183 Kč
Rožmberské dědictví
Detektivní román z doby Václava IV.
detektivky
Ukázky

Rožmberské dědictví

179 Kč
Ulička hanby
(1x)
Detektivní příběh z české renesance.
Královskému písaři Jiřímu Adamovi z Dobronína se v době mládí pomohla žena, která se později vypracovala na majitelku jednoho z nejluxusnějších nevěstinců na Starém Městě pražském, nyní potřebuje pomoc sama.
detektivky
Ukázky

Ulička hanby

199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 61 položek
1 2 3 .. 7 > >>