Nejprodávanější e-knihy - květen 2014
kuchařky

Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
kuchařky
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Bezlepková kuchařka 3 - 20%
V knize najdete 80 vynikajících receptů pro ty, kteří jedí nebo připravují bezlepkovou dietu. Kniha, při jejímž prohlížení se vám začnou sbíhat sliny, je bohatě obrazově dokumentována. Jídla jsou zdravá i levná ale hlavně dobrá.
kuchařky
Ukázky

Bezlepková kuchařka 3

110 Kč
88 Kč
Magická kuchařka - 20%
Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem, udržujícím prosperitu rodu i řád světa.
kuchařky
Ukázky

Magická kuchařka

99 Kč
79 Kč
Staročeské umění kuchařské - 20%
(1x)
Nové revidované vydání impozantního a dodnes nepřekonaného díla kuchařské historika dr. Čeňka Zíbrta.
kuchařky
Ukázky

Staročeské umění kuchařské

121 Kč
97 Kč
Bylinky pro děti a maminky - 20%
(2x)
Knížka je určená pro všechny maminky, které chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své a svých dětí. Publikace je přehledná a především srozumitelná pro české maminky, zaměřuje se na využití fytoterapie a zdravé přírodní stravy.
kuchařky
Ukázky

Bylinky pro děti a maminky

365 Kč
292 Kč
Pivovarnictví - 20%
(1x)
Pivo se začalo pravděpodobně vyrábět již před desetitisíci lety v Mezopotámii. V této knize jsou popsány dějiny výroby zlatavého moku s některými zvyky a pověrami, které se k tomuto nápoji váží.
kuchařky
Ukázky

Pivovarnictví

212 Kč
170 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
kuchařky
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč
Osobní trenér - 20%
(1x)
Populárně napsaná příručka přináší přehled možností jak zlepšovat fyzickou kondici a formovat postavu ve fitness centru. Své konkrétní programy pro cvičení s různou intenzitou a cílovým zaměřením — hubnout, zvyšovat či udržovat kondici.
kuchařky
Ukázky

Osobní trenér

132 Kč
106 Kč