Nejprodávanější e-knihy - květen 2014

Jony Ive - 20%
Fenoménu Apple se publicista Leander Kahney věnuje přes deset let. Napsal tři knížky, včetně Cult of Mac. V knize Jony Ive – génius stojící za nejlepšími produkty Apple se zaměřil na viceprezidenta Apple pro průmyslový design.
Ukázky

Jony Ive

329 Kč
263 Kč
Sněhulák - 20%
(53x)
Sedmá kniha volné série krimirománů, jejichž hrdinou je komisař Harry Hole. Vyšetřování je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby.
Ukázky

Sněhulák

319 Kč
255 Kč
Poslední aristokratka - 20%
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
128 Kč
Žena v kleci - 20%
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
143 Kč
Mycelium I: Jantarové oči - 20%
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
158 Kč
Král básník Václav II.
(6x)
Závěrečný díl tetralogie, kterou končí vyprávění o jedné z nejslavnějších epoch českých dějin, o době velkých přemyslovských králů, začíná bezvládím po smrti Přemysl II.
Ukázky

Král básník Václav II.

299 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 20%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
Ukázky

Dalajlamova kočka a umění příst

149 Kč
119 Kč
Macocha - 20%
(5x)
Nejosobitější a nejosobnější text Petry Hůlové. Prakticky rezignuje na vyprávění příběhu a v mnoha ohledech překračuje četná tabu dosud v literatuře ctěná.
Ukázky

Macocha

166 Kč
133 Kč
Svědkyně ohně - 20%
(39x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
Ukázky

Svědkyně ohně

249 Kč
199 Kč
Pentagram - 20%
(24x)
Pátý případ Harryho Holea. Pět obětí, pět prstů a pět diamantů ve tvaru pentagramu. Pět pečlivě vybraných míst činu. Řádí v Oslu sériový vrah nebo tu jde o něco jiného? A čeká Harryho opravdu vyhazov od policie i definitivní rozchod s Ráchel?
Ukázky

Pentagram

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 765 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 77 > >>