Nejprodávanější tituly - květen 2014

Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.

Hobit

1 251 Kč
Netopýr
(7x)
Nad prvním případem detektiva Harryho Holea se vznáší netopýr – pradávný symbol smrti.
Ukázky

Netopýr

404 Kč
Pentagram
(6x)
V Oslu řádí sériový vrah a kromě obětí za sebou nechává symboly pěticípé hvězdy – pentagramu.

Pentagram

449 Kč
Dobrodružství milovníka knih
(1x)
Brilantní román o lásce a vzácných knihách, jenž prozkoumává i jednu z nejdráždivějších literárních záhad všech dob.
Ukázky

Dobrodružství milovníka knih

246 Kč
To je Řím
Všechny cesty vedou do Říma a zavedly tam i malíře a ilustrátora Miroslava Šaška. Věčným městem, kolébkou antiky, příbytkem králů, císařů i papežů nás Šašek provádí – jako obvykle – s humorem i poetickou zkratkou.
Ukázky

To je Řím

269 Kč
O rodičích a dětech
(6x)
Třetí próza Emila Hakla líčí setkání dvaačtyřicetiletého Jana Beneše s otcem. Zaznamenává jejich vzájemný rozhovor, který se odehrává během jednoho odpoledne a večera.

O rodičích a dětech

219 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
České okamžiky
(2x)
V návaznosti na knihu České snění vychází další mimořádně čtivá kniha Pavla Kosatíka, představující klíčové okamžiky českých - politických i kulturních - dějin. Kniha poskytuje dobrý podklad k diskusím o Češích, češství a o českém národním charakteru.
Ukázky

České okamžiky

248 Kč
Suzanne Renaud
(2x)
Poutavě vyprávěný příběh protnutí dvou zcela odlišných světů, Francie Suzanne Renaudové a Vysočiny Bohuslava Reynka, dotváří bohatá obrazová příloha.

Suzanne Renaud

314 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>