Nejprodávanější tituly - květen 2014

Evropský systém
(2x)
Kniha je pronikavým kritickým pohledem na Evropskou unii a úvahou o její budoucnosti.

Evropský systém

178 Kč
Jony Ive
Fenoménu Apple se publicista Leander Kahney věnuje přes deset let. Napsal tři knížky, včetně Cult of Mac. V knize Jony Ive – génius stojící za nejlepšími produkty Apple se zaměřil na viceprezidenta Apple pro průmyslový design.
Ukázky

Jony Ive

329 Kč
Opráski sčeskí historje
(21x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
Ukázky

Opráski sčeskí historje

179 Kč
Žena v kleci
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.

Žena v kleci

269 Kč
Vaříme podle Herbáře
(1x)
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
Ukázky

Vaříme podle Herbáře

359 Kč
A hory odpověděly
(11x)
Khaled Hosseini, autor světově úspěšných románů Lovec draků a Tisíce planoucích sluncí, vydává třetí román, v němž se opět vrací do rodného Afghánistánu, ale zavede nás i do Paříže či Kalifornie.
Ukázky

A hory odpověděly

338 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

529 Kč
Král básník Václav II.
(6x)
Závěrečný díl tetralogie, kterou končí vyprávění o jedné z nejslavnějších epoch českých dějin, o době velkých přemyslovských králů, začíná bezvládím po smrti Přemysl II.
Ukázky

Král básník Václav II.

299 Kč
Živý na vlastním pohřbu
(1x)
Poslední román oblíbeného finského humoristy s autobiografickými rysy.

Živý na vlastním pohřbu

224 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>