Nejprodávanější tituly - květen 2014

Tichý dech
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky

Švábi

449 Kč
Čím jdu rychleji, tím jsem menší
(6x)
Tragikomický román norské autorky vyšel v roce 2009 a okamžitě se mu dostalo nadšeného přijetí ze strany kritiků i čtenářů.
Ukázky

Čím jdu rychleji, tím jsem menší

178 Kč
Skutečná událost
(6x)
Hlavní postavy nového románu jsou tři kamarádi. Jeden z nich – vypravěč – se ocitá v Oslu těsně po tragické střelbě na ostrově. Na cestu si bere jako četbu do letadla knihu o německé teroristické skupině RAF. Z tíživé atmosféry se vrací zpátky do Prahy....
Ukázky

Skutečná událost

219 Kč
Digitální demence

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

Ukázky

Digitální demence

341 Kč
Po strništi bos
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
Macocha
(7x)
Nejosobitější a nejosobnější text Petry Hůlové prakticky rezignuje na vyprávění příběhu a v mnoha ohledech překračuje četná tabu dosud v literatuře ctěná.

Macocha

203 Kč
Vítr, tma, přítomnost
(6x)
Kniha otevírá exkurzi do zákulisí funkce mocenských aparátů, doplněnou barokně pestrou mozaikou čistě soukromých i globálně-ekonomických událostí, skládajících dohromady nesnadný obraz naší současnosti.
Ukázky

Vítr, tma, přítomnost

404 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Levhart
(7x)
8. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Levhart

494 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>