Nejprodávanější e-knihy - červen 2014
romantika

Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Božský cizinec - 20%
(3x)

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika
Ukázky

Božský cizinec

198 Kč
158 Kč
Božský bastard - 20%
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
158 Kč
Starořímský dekameron - 20%
Mladý obchodník se starožitnostmi Flavius Antonius Laeca je miláček bohů. Především bohyně lásky Afrodity - Venuše. Ta jej ve svém chrámu spolu se svými kněžkami zasvětila do tajů lásky a zároveň mu požehnala na další životní cestu.
romantika
Ukázky

Starořímský dekameron

89 Kč
71 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Doktor Frank v nesnázích
Richard se procházel po rozlehlém okolí vily jižně od Mnichova a rozhlížel se. Cítil se zvláštně, měl smíšené pocity. Na jedné straně se cítil cize, na druhé straně jako by znovu poznával to, co už kdysi viděl.
romantika
Ukázky

Doktor Frank v nesnázích

30 Kč
Unesli mi dítě
Už mnoho měsíců je chování Christiana Vogelera pro jeho přátele záhadou. Chris, kdysi oblíbený účastník všech večírků, se zcela stáhl do ústraní. Zdá se, že se z něj stal samotář. Co je důvodem takové změny? Nešťastná láska? Nebo snad dokonce nemoc?
romantika
Ukázky

Unesli mi dítě

30 Kč
Zoufalé touhy - 20%
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
71 Kč
Cena za rozkoš - 20%
(2x)
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy.
romantika
Ukázky

Cena za rozkoš

149 Kč
119 Kč
S elegancí ježka - 20%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika
Ukázky

S elegancí ježka

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>