Nejprodávanější e-knihy - červenec 2014
kuchařky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
kuchařky
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
kuchařky
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Neber zvíře do úst - 20%
(1x)
Sáhnout po této knize jako po lehké humoristické četbě pro letní dovolenou na pláži by byl omyl. Její název by bylo lépe interpretovat jako „jedenácté přikázání“ – důležité mravní naučení, jež Bůh zapomněl předat Mojžíšovi na hoře Sinaj.
kuchařky
Ukázky

Neber zvíře do úst

150 Kč
120 Kč
Velký český kuchařský lexikon - 20%
Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a umělců.
kuchařky
Ukázky

Velký český kuchařský lexikon

298 Kč
238 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
kuchařky
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč