Nejprodávanější tituly - červenec 2014
první stupeň

Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
první stupeň

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

první stupeň
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Princ z Persie - 58%
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
první stupeň

Princ z Persie

238 Kč
99 Kč
Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích - 6%
U devíti pekel! Temný pán, největší ničitel a nejvyšší vládce Temnokraje, který je momentálně nucen přebývat v těle ubožáckého pozemského kluka, musí čelit dalším nesnázím.
první stupeň
Ukázky

Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích

253 Kč
238 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
první stupeň

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
první stupeň

Broučci

239 Kč
Zábavný pravopis - 11%
Luštění s procvičováním párových souhlásek a vyjmenovaných slov pro školáky od 8 let.
první stupeň

Zábavný pravopis

179 Kč
159 Kč
Asterix XVII - XX - 11%
Další, v pořadí pátý souborný svazek příhod neohroženého Asterixe z Galie. Obsahuje alba z let 1971 až 1973 – Sídliště bohů, Caesarův vavřínový věnec, Věštec a Asterix na Korsice.
první stupeň

Asterix XVII - XX

404 Kč
359 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici - 11%
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
první stupeň

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 37 položek
1 2 3 4 > >>