Nejprodávanější knihy - červenec 2014

Hypnoporod
Česká republika patří k zemím, kde se většina žen porodu bojí. Často nemají jiné přání, než ho mít rychle za sebou. Autorka neprosazuje hypnoporody za přítomnosti odborného hypnotizéra, nýbrž vede každou jednu ženu ke schopnosti autohypnózy.

Hypnoporod

269 Kč
Ostrov čaje
(2x)
Spolu s autory navštívíte nížinné i vysokohorské čajové plantáže v rozličných denních dobách.

Ostrov čaje

134 Kč
Macecha
(1x)
Román Macecha (Belle-mere), oceněný cenou Goncourt des lycéens.

Macecha

205 Kč
Borelióza
Publikace je věnována dvěma metodám přírodní léčby lymské boreliózy - přírodní prevenci a bylinné léčbě.
Ukázky

Borelióza

269 Kč
Léta s Top Gear
(2x)

Clarkson je velmi vtipný… Jeho dobře nabroušená politická nekorektnost se čte s potěšením… Tento autor nemá daleko k tomu, aby se z něho stal britský národní klenot. Daily Telegraph

Ukázky

Léta s Top Gear

338 Kč
Zmrzlinové sedmé nebe
(1x)

Když Imogen a Anně náhle zemře babička a odkáže jim cukrárnu na pláži, jejich životy se převrátí naruby. Jenže staromilská retro cukrárna potřebuje zoufale získat zákazníky, jinak dědictví babičky Vivien zmizí nadobro. Blíží se léto a Anna s Imogen

Zmrzlinové sedmé nebe

253 Kč
27 aneb Smrt vás proslaví
Angie táhne na 27, a jelikož pořád není slavná jako Kurt Cobain, začne být nervózní a hledat cestu ku slávě. Debutový román slovenské autorky, žijící ve Finsku.

27 aneb Smrt vás proslaví

296 Kč
Pod prahem svítá
(1x)
Výbor z poezie významného českého básníka a malíře dvacátého století, doplněný nejen reprodukcemi autorových grafik, ale i CD s jeho zhudebněnými verši v podání skupiny Transitus Irregularis. V uspořádání Jiřího Reynka.

Pod prahem svítá

398 Kč
Judita
(1x)
Novela Judita (první část autorovi biblické trilogie - následuje Křtitel a Pilát Pontský) vypráví jazykem nekralickým příběh hrdinné starozákonní ženy, která zachrání z vůle Boží židovský národ svým tělem, svou duší.

Judita

133 Kč
Poslední kolo
(1x)
Román s humorem a citem pro historický detail vypráví příběh skutečných lidí, dávných hvězd slavného pendeltonského rodea, kde vystupoval mj. světoznámý Buffalo Bill Cody.

Poslední kolo

198 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>