Nejprodávanější tituly - srpen 2014
romány

Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
romány
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Panika
(1x)
Pětatřicetiletá Bianca žije s Edem, svým bývalým psychoterapeutem, a má povolání, které ji těší. Často se jí však vrací vzpomínka na smrt matky a začnou ji sužovat záchvaty paniky. Mimořádně úspěšný román, doplněný odborným doslovem.
romány

Panika

179 Kč
Božský hráč

Známe už Božského bastarda. Poznali jsme Božského cizince. A teď nadešel ten pravý čas poznat Willa, Božského hráče.

romány
Ukázky

Božský hráč

358 Kč
Lázeňské dobrodružství
Mohutná románová freska známého autora připomíná sto let od vypuknutí vojenského konfliktu, označovaného jako I. světová válka. Roman Ráž zde zachycuje její pohnuté dny i následná tři léta bojů levice s pravicí o charakter nového čs. státu.
romány

Lázeňské dobrodružství

288 Kč
Mimo dosah

Hank Steinberg ve svém prvním románu splétá klubko mezinárodních intrik, teroristických únosů, milostných trojúhelníků a filmových přestřelek na pozadí jednoho z největších masakrů posledních let, který se odehrál v Andižanu 13. května 2005.

romány
Ukázky

Mimo dosah

269 Kč
Mami, slituj se
Šestnáctiletá Amani žije v malém italském městečku a je poprvé zamilovaná. Vše se změní, když musí s matkou odletět do Sýrie.
romány

Mami, slituj se

179 Kč
Záskok
(1x)
Humorný román z divadelního prostředí o tom, že i druhořadí herci občas dostanou svou šanci.
romány

Záskok

296 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
Dům radovánek
Ve strhujícím dvoudílném románu americké klasičky Edith Whartonové před námi ožívá mistrně vykreslená paleta postav, které prožívají svůj „americký sen“ a touží po ukojení svých vášní ve víru sebevědomí i nejistoty.
romány
Ukázky

Dům radovánek

149 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>