Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2014
světová

Muž z ostrova Lewis - 11%
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

světová

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
239 Kč
Muž jménem Ove - 11%
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
světová
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
263 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
světová

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Atlas mraků - 11%
Poslechněte si šestici příběhů rozkročených od 19. století až do daleké budoucnosti, které vypovídají o nezdolném hledačství a touze po smyslu i svobodě v každém z nás.
světová

Atlas mraků

314 Kč
279 Kč
Inferno - 11%
(18x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo
světová

Inferno

359 Kč
319 Kč
Netopýr - 11%
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
světová

Netopýr

296 Kč
263 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
(2x)
Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho první knihy Všechno co opravdu potřebuju znát.
světová

Už hořela, když jsem si do ní lehal

269 Kč
239 Kč