Nejprodávanější tituly - srpen 2014
světová

Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

světová
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Písečný muž
(13x)
Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu. Je silně podchlazený a má těžký zápal plic. Kromě toho v nemocnici vyjde najevo jeden šokující fakt: podle úmrtního listu má být tenhle člověk mrtvý.
světová

Písečný muž

314 Kč
Zabijáci
(5x)
Brožované vydání druhého dílu kriminální série Oddělení Q. Před dvaceti lety byla nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí.
světová

Zabijáci

269 Kč
Himmlerova kuchařka
(8x)
Róza, sto pět let stará dáma, vlastní v Marseille vyhlášenou restauraci „Malá Provence“, kde hostům předkládá velice originální pokrmy inspirované vším, čím si kdy prošla, všemi lidmi, které kdy potkala. Nakonec se rozhodne sepsat paměti....
světová
Ukázky

Himmlerova kuchařka

296 Kč
Roky pod psa
(3x)
Příběh patnáctiletého australského kluka s širokým srdcem a praštěnými nápady je dojemný a zábavný zároveň a Zusak opět nezůstává nic dlužen své pověsti výjimečného vypravěče.
světová
Ukázky

Roky pod psa

168 Kč
Přízrak
(6x)
Detektiv Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací domů do Norska, nejde ovšem o žádnou zdvořilostní návštěvu.
světová
Ukázky

Přízrak

404 Kč
Satan v Goraji
Prvotina známého autora. V úchvatném příběhu z malého východoevropského městečka vypráví o rebu Gedajlovi, Satanovi, který sem přichází v rouše Mesiáše a začíná v lidských srdcích rozsévat zlo.
světová

Satan v Goraji

178 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
světová

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
Muž z ostrova Lewis
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
světová
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

206 Kč
Vysněný život Ernesta G.
(6x)
Český lékař židovského původu, který v třicátých letech 20. století vystuduje v Paříži, válku a antisemitské běsnění přečká v alžírském vyhnanství a po ukončení bojů se vrací do osvobozeného Československa......
světová

Vysněný život Ernesta G.

338 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 461 položek
<< < 1 2 3 4 .. 47 > >>