Nejprodávanější e-knihy - srpen 2014

Král rytíř Přemysl II. Otakar
(6x)
Třetí část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů začíná v době, kdy král Václav I. realizuje svůj politický sen - prostřednictvím sňatku svého prvorozeného syna Vladislava ovládnout rakouské země.
Ukázky

Král rytíř Přemysl II. Otakar

299 Kč
Psi z Rigy - 20%
(7x)

Druhý díl série případů komisaře Wallandera.Henning Mankell stvořil postavu Kurta Wallandera proto, aby jeho prostřednictvím mohl psát o znepokojivém vzestupu násilí a rasismu, který podkopává základy švédské společnosti.

Ukázky

Psi z Rigy

149 Kč
119 Kč
Paganiniho smlouva - 20%
(21x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
Ukázky

Paganiniho smlouva

249 Kč
199 Kč
Podoba - 20%
(17x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
Ukázky

Podoba

198 Kč
158 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Intuitivní marketing prodává - 20%
Předkládaná kniha vám řekne, jak prostřednictvím moderních technologií a internetu, ale i tradičně tváří v tvář, oslovit nejen rozum, ale také instinkty a emoce klientů a dosáhnout tak prodejního a podnikatelského úspěchu.
Ukázky

Intuitivní marketing prodává

140 Kč
112 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Páté roční období - 20%
(1x)

Pátý díl série o policejní inspektorce Malin Forsové. Je začátek května a mladá rodina při procházce lesem narazí na mrtvé, značně zohavené ženské tělo.

Ukázky

Páté roční období

169 Kč
135 Kč
Dárce - 20%
(8x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
Ukázky

Dárce

168 Kč
134 Kč
Matky
(1x)
Hrdinky tohoto románu prožívají mateřství v hraničních situacích.
Ukázky

Matky

149 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 730 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 73 > >>