Nejprodávanější tituly - srpen 2014

Dárce
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
Ukázky

Dárce

211 Kč
Konec prokrastinace
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.

Konec prokrastinace

341 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Psi z Rigy
(2x)

Mankellovy knihy nejsou jen obyčejné detektivky. Henning Mankell stvořil postavu Kurta Wallandera proto, aby jeho prostřednictvím mohl psát o znepokojivém vzestupu násilí a rasismu, který podkopává základy švédské společnosti.

Psi z Rigy

269 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
Jídlo na prvním místě
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.

Jídlo na prvním místě

341 Kč
Macocha
(7x)
Nejosobitější a nejosobnější text Petry Hůlové prakticky rezignuje na vyprávění příběhu a v mnoha ohledech překračuje četná tabu dosud v literatuře ctěná.

Macocha

203 Kč
Nejvyšší princip
Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.

Nejvyšší princip

270 Kč
Přišla z moře
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
Ukázky

Přišla z moře

253 Kč
Rybí krev
(17x)
Román autora Selskýho baroka, který nás zavádí tentokrát na jihočeský venkov přelomu osmdesátých a devadesátých let dvacátého století. Kniha získala cenu Magnesia Litera pro nejlepší knihu roku 2013.
Ukázky

Rybí krev

251 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>