Nejprodávanější tituly - srpen 2014

Spratek
(3x)
Příběh dítěte, které nikdo nemiloval.

Spratek

314 Kč
Dekameron B1/B2

Vrcholné Boccacciovo dílo upravené pro výuku! V knize najdete 10 vybraných novel ze známé sbírky mistra italské renesance Boccaccia. Vypráví o románcích šlechticů, bohatých měšťanů, obchodníků a běžných občanů.

Ukázky

Dekameron B1/B2

199 Kč
Jane Eyre
An iconic novel dressed in a fierce design by acclaimed fashion illustrator Ruben Toledo. This couture-inspired collection also features The Picture of Dorian Gray, Dracula, The Scarlet Letter, Wuthering Heights and Pride and Prejudice.

Jane Eyre

386 Kč
Povídky z jedné kapsy
Sborník detektivních povídek z pera Karla Čapka patří ke skvostům české moderní prózy a právem náleží do zlatého fondu české literatury.

Povídky z jedné kapsy

242 Kč
Požádej a je ti dáno
Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.

Požádej a je ti dáno

314 Kč
Romeo and Juliet
Romeo and Juliet is William Shakespeare's classic tragedy about a pair of star-crossed lovers whose romance is complicated by the mutual hatred of their families for one another.

Romeo and Juliet

404 Kč
S vlčí hlavou v erbu
(2x)
Je mrazivá noc, leden roku 1421, a k bráně Drkolné, malé tvrze v podhůří Šumavy, přijíždí do sedla zhroucený a těžce zraněný jezdec... Tak začíná děj volně navazující na předešlé romány Čtvrtý králův pes a Čas vlků.

S vlčí hlavou v erbu

305 Kč
Smrt Zajdy Munroa
(2x)
O tomto Caveově hitu napsal Irvine Welsh: „Kdyby orgasmy byly malé smrti, tak by nám bylo hned jasné, na co hlavní hrdina této knihy sejde ze světa. Smíchejte McCarthyho, Kafku a lidového komedianta, a vyjde vám Zajda Munro."
Ukázky

Smrt Zajdy Munroa

268 Kč
Šíleně smutné povídky
(4x)
Tereza Boučková vstupuje do cizích životů jednoznačně a nekompromisně. Třináct Šíleně smutných povídek je třináct příběhů, které mají ve svém vyznění smutek, ale mnohé jsou i ironické a plné paradoxů.
Ukázky

Šíleně smutné povídky

149 Kč
Tatínek není k zahození a Tatínek 002
(2x)
Souborné vydání dvou velmi úspěšných pohádkových titulů Tatínek není k zahození a Tatínek 002 v jedné publikaci od známého autora Arnošta Goldflama.

Tatínek není k zahození a Tatínek 002

359 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100