Nejprodávanější tituly - srpen 2014

A pak nezbyl žádný
(3x)
Důmyslné spojení zdánlivě nevinné slovní hříčky s vražednou zápletkou, dovedené k nepřekonatelnému vrcholu: detektivka Agathy Christie z roku 1939, vydávaná v češtině dosud pod titulem Deset malých černoušků, vychází v novém překladu a s novým názvem.
Ukázky

A pak nezbyl žádný

179 Kč
Asfalt
(4x)
Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi...

Asfalt

359 Kč
Bylo nás pět
Nestárnoucí příběh Péti Bajzy a jeho klukovské party v obnoveném vydání s ilustracemi Heleny Zmatlíkové.

Bylo nás pět

224 Kč
Devatero pohádek
Známé pohádky – Velká kočičí pohádka, Pohádka psí, Pohádka ptačí, První loupežnická pohádka, Pohádka vodnická, Druhá loupežnická pohádka, Pohádka tulácká, Velká policejní pohádka, Pohádka pošťácká a Velká pohádka doktorská - patří v tomto souboru mezi stálice základního fondu literatury pro děti společně s kouzelnými ilustracemi Josefa Čapka.

Devatero pohádek

224 Kč
Dobrodružství Toma Sawyera- grafický román
(2x)
Kniha Dobrodružství Toma Sawyera je nejvýznamnějším dílem amerického spisovatele Marka Twaina, který na jejích stránkách stvořil postavu uličnického Toma.

Dobrodružství Toma Sawyera- grafický román

449 Kč
Druhé město
(4x)
Osamělý hrdina knihy narazí v antikvariátu na knížku psanou neznámým písmem a přinese si ji domů. Tím začíná dlouhé hledání neznámého města, z něhož kniha pochází.

Druhé město

260 Kč
Filosofie vrcholného a pozdního středověku
Výklad představuje hlavní postavy středověké myšlenkové tradice od počátků scholastické disputace a aristotelské recepce ve 12. století až po Gabriela Biela (+ 1495).

Filosofie vrcholného a pozdního středověku

628 Kč
Krysař
(2x)
Útlá knížka, jejímž jádrem je staroněmecká pověst, je vrcholem autorova prozaického díla, jakousi rekapitulací jeho myšlenek a postulátů. Věčným tématem je zde svár reality s ideálem, kterého je ale třeba se nikdy nevzdat.

Krysař

224 Kč
Modlitba za Owena Meanyho
(8x)
Kniha vypráví příběh prazvláštně nadaného chlapce Owena Meanyho, posmívaného mezi svými vrstevníky, ze kterého se však posléze stává mladík nebývalé autority, prorok, jenž prožívá absurdní novodobou paralelu s životem Ježíše Krista.
Ukázky

Modlitba za Owena Meanyho

448 Kč
Obraz Doriana Graye - grafický román
(2x)
Oscar Wilde byl velmi kontroverzní autor, který k sobě odjakživa přitahoval pozornost. To samé platí o jeho výjimečných a nadčasových knihách.

Obraz Doriana Graye - grafický román

449 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>