Nejprodávanější tituly - srpen 2014

Quo vadis
(1x)
Slavný historický román nositele Nobelovy ceny z roku 1896, zasazený do starého Říma, líčí počátky křesťanské církve na pozadí skutečných historických událostí.
Ukázky

Quo vadis

199 Kč
Strážce boleslavského mystéria
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
Syn lovce medvědů
Jde o historicky první mayovku publikovanou v češtině. Syn lovce medvědů též v roce 1958 jako první prolomil komunistický zákaz vydávat romány Karla Maye, tvůrce údajného braku.
Ukázky

Syn lovce medvědů

269 Kč
Velká kniha o čakrách
Nové vydání oblíbené Velké knihy o čakrách.

Velká kniha o čakrách

422 Kč
A pak nezbyl žádný
(3x)
Důmyslné spojení zdánlivě nevinné slovní hříčky s vražednou zápletkou, dovedené k nepřekonatelnému vrcholu: detektivka Agathy Christie z roku 1939, vydávaná v češtině dosud pod titulem Deset malých černoušků, vychází v novém překladu a s novým názvem.
Ukázky

A pak nezbyl žádný

179 Kč
Asfalt
(4x)
Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi...

Asfalt

359 Kč
Bylo nás pět
Nestárnoucí příběh Péti Bajzy a jeho klukovské party v obnoveném vydání s ilustracemi Heleny Zmatlíkové.

Bylo nás pět

224 Kč
Devatero pohádek
Známé pohádky – Velká kočičí pohádka, Pohádka psí, Pohádka ptačí, První loupežnická pohádka, Pohádka vodnická, Druhá loupežnická pohádka, Pohádka tulácká, Velká policejní pohádka, Pohádka pošťácká a Velká pohádka doktorská - patří v tomto souboru mezi stálice základního fondu literatury pro děti společně s kouzelnými ilustracemi Josefa Čapka.

Devatero pohádek

224 Kč
Dobrodružství Toma Sawyera- grafický román
(2x)
Kniha Dobrodružství Toma Sawyera je nejvýznamnějším dílem amerického spisovatele Marka Twaina, který na jejích stránkách stvořil postavu uličnického Toma.

Dobrodružství Toma Sawyera- grafický román

449 Kč
Druhé město
(4x)
Osamělý hrdina knihy narazí v antikvariátu na knížku psanou neznámým písmem a přinese si ji domů. Tím začíná dlouhé hledání neznámého města, z něhož kniha pochází.

Druhé město

260 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>