Nejprodávanější Kniha v roce 2014
umění

Praha moderní 2. díl - 11%
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
umění

Praha moderní 2. díl

359 Kč
319 Kč
George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
umění

George Harrison

202 Kč
Labyrinty světa - 11%
Labyrinty světa jsou neobvyklou dárkovou knihou s originální představou labyrintů od našich významných současných výtvarníků.
umění

Labyrinty světa

260 Kč
231 Kč
Rozmarná léta - 11%
(2x)
Ve vzpomínkovém vyprávění Jiří Menzel popisuje své dětství a formující kulturní zázemí pražské měšťanské rodiny; studium na FAMU a okolnosti svého rozhodnutí pro film navzdory tomu, že jeho původní láskou bylo divadlo...
umění

Rozmarná léta

449 Kč
399 Kč
Dějiny ošklivosti - 6%
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.
umění

Dějiny ošklivosti

798 Kč
749 Kč
Mezi literaturou a divadlem II. - 11%
Kritická edice souboru literárněkritických a teatrologických prací Jana Grossmana. Jan Grossman byl jednou z nejvýraznějších osobností, které zásadně a inspirativně zasáhly do českého literárního i divadelního dění druhé poloviny 20. století.
umění

Mezi literaturou a divadlem II.

396 Kč
352 Kč
Made in Japan - 11%
(1x)
Druhý svazek nové edice zaměřené na vizuální studia a kulturu je věnován japonské popkultuře.
umění
Ukázky

Made in Japan

266 Kč
236 Kč
Atmosféry - 11%
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění

Atmosféry

359 Kč
319 Kč
Kdo je ten chlap? - 11%
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
umění

Kdo je ten chlap?

403 Kč
358 Kč
Drobné perly české architektury - 6%
(6x)
Výtvarně výrazná kniha postavená na barevných fotografiích Pavla Friče, krátkých výstižných textech historika umění Jiřího T. Kotalíka a rýmovaných postřezích architekta Davida Vávry.
umění
Ukázky

Drobné perly české architektury

507 Kč
478 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 351 položek
1 2 3 .. 36 > >>